Het regent pijpenstelen
30 juli 2021
Zwemmen
3 augustus 2021
Het regent pijpenstelen
30 juli 2021
Zwemmen
3 augustus 2021

Mannen weekend

Dit weekend hebben Mees en ik een mannen weekendje. Papa is naar Groningen en dus hebben wij het rijk voor ons alleen 8D
Dit weekend moet er ook geklust worden, het huisje voor de brancard moet worden afgemaakt. Mees en ik zijn zaterdag ochtend wat gereedschap gaan halen. En in de middag had mees 2 heerlijke sessies neuromovement bij mama! In de avond zijn we een verhaaltje gaan lezen in de jacuzzi… die staat er ook niet voor niets! Heerlijk ontspannen naar bed. 

Zondag ochtend hebben we croissantjes afgebakken in de oven en was het huis gevuld met een heerlijke geur. Mees had wat moeite met de croissantjes doorslikken, mini hapjes van het binnenste vond hij heerlijk om op te sabbelen. 
Na dit luxe ontbijt zijn we aan de slag gegaan. Het brancard huisje moet behoorlijk worden aangepast en wij zijn de hele middag bezig geweest. Schroeven, zagen, het dak leggen en een deurtje maken. En dat alles tussen de buitjes door. De koptelefoon met een muziekje maakte het allemaal heel leuk! 
Nadat we het huisje klaar hadden zijn we het gereedschap weer terug gaan brengen en was het al weer tijd voor avond eten! Net voordat we wegreden zagen we papa terug komen van zijn weekendje. ’s Avonds hebben we ons boek weer verder gelezen tot het bed tijd was.
Een fijn weekje!  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s  –  Bram