Militair Museum II
29 juli 2021
Mannen weekend
1 augustus 2021
Militair Museum II
29 juli 2021
Mannen weekend
1 augustus 2021

Het regent pijpenstelen

Vanochtend zijn Mees, Merelieke, Olivier, Myrthe, Kim, Jim, Marèll en ik naar de speeltuin van Austerlitz geweest. Mees, Merelieke en Myrthe zijn van de glijbaan af gegleden. Ze vonden het alledrie best wel spannend. Na een tijdje zijn we weer teruggegaan naar De Glind.

Na het eten gingen Mees, Merelieke, Kim en ik fietsen. “Zullen we naar de camping gaan in Lunteren?” Enfin wij naae Lunteren. Net voor Lunteren liep de ketting van m’n fiets. Sh.. Ik aan de slag om dit te fiksen, gaat het regenen. Mees en Merelieke vonden het fantastisch 😂 De ketting lag er binnen 10 minuten weer om. Wij verder fietsen, maar het hield snel op met zachtjes regenen. Gelukkig zagen we een boomstruik of iets wat er op leek. Dit hield ons droog, dachten wij. Er kwam meer en meer regen en Mees vond het fantastisch. Ik zei “Kijk maar uit, Mees, anders verandert jouw bilspleet in een woeste snelstromende beek”. Dit vond Mees hilarisch, want hij lachte heel hard. De poncho was gauw gevonden. Oh ja, deze is voor Mees, niet voor mij.

Een lieve zeiknatte mevrouw op de fiets leende haar poncho uit voor Merelieke. “En u dan?” vroeg ik, terwijl deze vraag volkomen overbodig was. Het water droop van haar kleding. Vanavond ga ik deze bij haar terugbrengen in Lunteren. Na 20 min was het droog en zijn we richting De Glind gefietst. Camping komt later. Een fijne dag gehad. In de avond heb ik muziek gemaakt met de trommel en de garaband app. Mees, Timon en Olivier vonden het geweldig. – Klik ‘read more’ voopr m,eer foto’s – Frans