Samen de dag doorkomen
18 juli 2021
Bouwopzichter Mees
20 juli 2021
Samen de dag doorkomen
18 juli 2021
Bouwopzichter Mees
20 juli 2021

Wie een kuil graaft….

Vandaag zijn er veel vrijwilligers, die onder leiding van Hans, allerlei klussen doen in en om het logeerhuis. Er wordt deze week een tillift bij de jacuzzi geplaatst, er wordt een schuurtje gebouwd en nog veel meer.

Mees wilde ook meehelpen en toen ik even niet keek, groef hij een diepe kuil. Alsjemenou 🙄Mees had de grootste lol, toen hij mijn verbaasde hoofd zag. Zo zie je maar. Verder hebben we was gevouwen en muziek geluisterd en met Olivier gespeeld.

Mees had veel zin om te chillen, na een zware dag gisteren en ook heeft hij niet super geslapen. We hebben nog een klein rondje gewandeld langs de kinderboerderij. Helaas gaat deze pas van 28 juli elke dag open. Er waren genoeg kippen, hanen, pauwen en eenden te zien. Mees vond het fijn om buiten te zijn.

Na de lunch heb ik rek en strek oefeningen gedaan met z’n benen. Elke keer dat ik z’n linkerbeen strekte, klonk er een boer. Bij z’n rechterbeen klonk er het geluid van de hik. Mees vond het heel erg grappig. Een verhaaltje was zo verzonnen. Leuke momenten samen 😊 – Klik ‘read more’ voor meer foto’s. – Frans