NeuroMovement and fever (again)
9 juli 2021
Kleedjes Festival Corazon Express
11 juli 2021
NeuroMovement and fever (again)
9 juli 2021
Kleedjes Festival Corazon Express
11 juli 2021

De dag begon heet maar eindigde cool

Vanochtend had Mees weer koorts, maar was wel in een goede bui. Dat was best bijzonder, want gisteren had hij een zware dag.

Allereerst hebben Mees en ik stapels was gevouwen en tussendoor hebben we 4 km gewandeld. Mees vond het fijn en dutte af en toe in. Geen probleem na een nacht waar hij om de twee uur wakker was.

In de algemene woonkamer heb ik verhaaltjes ‘voorgelezen’ en om half drie zijn we naar Driebergen gereden. Mees had twee NeuroMovement sessies bij Marianne. Het was fijn om te zien hoe Mees hier van genoot. Hij was erg ‘chill’ en lachte veel. In de pauze wilde Mees erg graag ijs eten. Wie ben ik om dat te weigeren 😆 De tweede sessie werd Mees nog losser en flexibeler en lag prinsheerlijk een tijd op zijn zij, terwijl Marianne met Mees bezig was. Na de beide sessies nog een kort rondje Driebergen en zijn we naar huis gereden. Zelfs in de bus had hij de grootste lol. Gelukkig had hij gedurende de dag geen koorts meer en ook in de avond niet. Wat fijn! We hebben samen een topdag gehad. – Klik ‘read more’ voor meer foto’s. – Frans