Zwemmen
13 juni 2021
Chillen in het Wilbrinkbos
16 juni 2021
Zwemmen
13 juni 2021
Chillen in het Wilbrinkbos
16 juni 2021

Mees is een heethoofd!

Vanochtend hoorde ik Mees al kreunen en steunen, toen ik om 8 uur de douche in liep. Mees sliep afgelopen nacht in het logeerhuis.

Mees voelde bloedheet en het was alsof iemand een emmer water over hem heen had gegooid. Hij was kletsnat van het zweet. Hij had hoge koorts, terwijl hij ruim een uur eerder nog rustig was. Eh… opvliegers? Lang verhaal kort; uiteindelijk was hij na het ochtendritueel rustig. Vogelgeluiden doen het altijd goed bij Mees 😀

We hebben een rustige ochtend gehad en samen naar liedjes van o.a. Dirk Scheele geluisterd. Tussendoor heb ik voorgelezen uit het eerste boek (uit 1948) van De Kameleon. Mees vond het fijn, maar was ook een beetje duf. Niet raar na zo’n koortsaanval.

Na de lunch zijn Mees en ik helemaal naar het middelpunt van Nederland afgereisd. Ergens vlakbij Lunteren ligt de Goudsberg, het middelpunt van Nederland. Een prachtig uitzicht had je daar. Men beweert of men denkt dat Rembrandt daar eventueel misschien toevallig waarschijnlijk geweest zou kunnen zijn. Nou dat is wel ff een dingetje. Het was ineens of we de aanwezigheid van de Grote Meester voelden. Mees voelde het ook, althans dat denk ik.

Ondanks dat Mees koorts had, heeft hij toch genoten van de middag. “

Klik ‘read more’ voor meer foto’s – Frans