Dolfinarium
11 juni 2021
Zwemmen
13 juni 2021
Dolfinarium
11 juni 2021
Zwemmen
13 juni 2021

Van appeltaart tot Fytopatholgie*

Vanochtend was Mees al vroeg op. Dat wil zeggen; papa had Mees al gedoucht enzo, toen ik om 8 uur arriveerde. Doordat Mees nog steeds koorts had, was hij al ruim vóór 8 uur druk in de weer.

Na het eten hebben we even bij het Grand cafe ONS in De Glind op het terras gezeten. Een latte macchiato en appeltaart met slagroom wilde Mees graag ☺️. Wie ben ik om te weigeren. Mees wilde graag een hapje appeltaart en wel vier hapjes koffie met schuim. Hij deed zelfs z’n mond open als ik hem een hapje aanbood. Heel leuk om zijn enthousiasme te zien.

Daarna met papa, Quirine en Suzanne naar de Gamma in Barneveld. Quirine had bijna 100 kortingsbonnen en dat kwam mooi uit, want er is veel hout e.d. nodig voor een schuurtje in de tuin. Bram had alles uitgerekend, dus we hoefden alleen maar alles in te laden. Bij het afrekenen moest alles apart, volgens de manager. Duurde even 🥳 Gelukkig hoefde niet elke plank apart, pfiewww.

Na de lunch zijn Mees en ik naar de botanische tuinen in Utrecht geweest. Mees was daar recent, maar ik nog niet. Het is een toplocatie met heel veel bloemen en een leuke interactieve muziek- c.q. geluidenroute. We hebben alle audiobestanden geluisterd. Ik heb hem laten voelen, ruiken, proeven, horen en laten zien. Mees was heel erg vrolijk en vond het erg leuk. De vlindertuin was helaas om 4 uur gesloten. Doen we de volgende keer wel.

Mees was, ondanks dat hij overdag verhoging had, super enthousiast en alert.

Een topdag gehad met heel veel lol 🎈

*plantenziektekunde” – Klik ‘read more’ voor meer foto’s – Frans