Kleine kuikens worden (snel) groot
11 mei 2021
Gezichten
12 mei 2021
Kleine kuikens worden (snel) groot
11 mei 2021
Gezichten
12 mei 2021

Met je ogen de computer besturen

 

Vanochtend kwam Erik de rolstoel van mees ophalen om deze beter af te stellen in de werkplaats. Dus in de oude rolstoel hebben ik en mees de ochtendwandeling gemaakt. Hier hebben we bekende liedjes gezongen en mees was erg vrolijk. Weer thuis heeft mees zelf 680 meter gelopen met de home trainer op zijn kamer. Na de lunch heeft mees even op de trampoline gelegen. Hier kreeg hij het behoorlijk koud, dus zijn we de bus gaan wassen in een drive thru. Dit was best heftig en mees wist eerst niet wat hem overkwam. De bus was gelukkig waterdicht!
De avond stond in het teken van de nieuwe computer. Deze kan je met je ogen bedienen. Dus dat hebben we op de test genomen. De spelletjes zijn soms erg lastig. Maar het lukt mees uiteindelijk wel. 
Quirine had op deze computer een venster voor mees gemaakt waar hij zelf liedjes kon aanzetten, en dit was mega leuk. Zelf kunnen klikken op de muziek die je wil horen! Heeft mees zich bijna 30 min mee vermaakt. Thx Quirine!  –  Klik ‘read more’ voor meer foto’s en video’s  –  Bram