Mees zet de hakken in het zand!
19 augustus 2020
Motomed
22 augustus 2020
Mees zet de hakken in het zand!
19 augustus 2020
Motomed
22 augustus 2020

Een drukke maar leuke dag

Vanochtend hebben Mees en ik gewandeld met Mina, Timon, Kim en Merelieke. Een korte wandeling naar de Glinstertuin en weer terug. 

Bij terugkomst zag ik dat de overburen zo’n 12 stoelen hadden klaargezet. “Gaan jullie optreden?” vroeg ik hen. Het bleek dat er een vrolijk gezelschap zou komen optreden om 13.00 uur. Gauw Mees eten gegeven en verschoond. Ook de anderen kwamen mee. Op het programma stonden clowneske capriolen met dans, zang en goochel trucs. Heel leuk. Timon houdt niet van clowns enzo en begon te huilen. Merelieke was het ook na een halfuur zat en Mees vond het oké. Na een uurtje ben ik gaan eten en wilde met Mees naar het strand van Zeewolde. Helaas dikke file op de A28, dus plan B uitgevoerd t.w. Dierenpark Amersfoort. Geen reservering, dus ik mocht er pas in nadat ik online een reservering had gemaakt.

We hebben er ruim een uur rondgelopen. Het allermooiste vond Mees de watersproeier. Mees gilde wederom van de lach en dat werkte weer zeer aanstekelijk op z’n omgeving inclusief mijzelf. We waren allebei nat maar zeer voldaan.

Topmiddag gehad – Frans – (Klik op ‘read more’ voor meer foto’s)