NeuroMovement bij Judith
14 augustus 2020
Motomed
18 augustus 2020
NeuroMovement bij Judith
14 augustus 2020
Motomed
18 augustus 2020

Van natuur naar Cultu(u)r(a)

Vandaag heb ik eerst met Mees een wandelingetje gemaakt langs de Glinstertuin. Het hobbeldebobbelpad vond Mees weer erg leuk. 

Daarna zijn Mees, Ynna, Merelieke en ik naar Cultura in Ede geweest. Joost had een kaartje gekocht voor een dance-workshop. Deze vond plaats in de krochten van het Cultuur centrum en bibliotheek. Een gemotiveerde dansleraar leerde een groep kinderen van ca. 8 t/m 13 jaar hoe ze op een gevarieerde manier konden dansen op een nummer. Heel leuk om te zien. Ynna en ik deden op onze geheel eigen wijze een tijdje mee. Merelieke was uitbundig, maar Mees werd slaperig. Al met al was het leuk om mee te maken. In het totaal waren we anderhalf uur daar.

In de middag ben ik met Mees gaan fietsen. Het was de eerste keer op de fiets. Best even wennen als je een bocht neemt. Heerlijk om met Mees te fietsen. 

In Scherpenzeel heb ik een softijsje gegeten en op de terugweg heb ik bij een boerderij in de theetuin een kopje thee gedronken, met super verse munt uit eigen tuin. Er is ook een klein biologisch winkeltje. 

Erg leuke dag gehad. – Frans

  • (Klik op ‘read more’ voor meer afbeeldingen)